Vanaf het begin van de vorige eeuw...

Harrewijn BV is een familiebedrijf met een rijke diepgewortelde historie en al generaties lang een begrip in Giessenburg in het hart van de Albasserwaard. Vanaf het begin van de vorige eeuw werden er onder de naam Harrewijn al verschillende technische activiteiten uitgeoefend. Het begon met Smederij Cornelis Harrewijn, hieruit ontstond autogaragebedrijf L. Harrewijn later Firma L. Harrewijn & zonen. Deze hielden zich ondermeer bezig met automobielen, landbouwmechanisatie, rijwielen, huishoudelijke artikelen, elektrotechnische installaties, haarden en kachels e.d.

Medio zestiger jaren werd bij opsplitsing van de activiteiten het verwarmingsbedrijf opgericht. Een lange historie dus.

Bureau voor Warmtetechniek G. Harrewijn b.v. hield zich aanvankelijk vrijwel uitsluitend bezig met ontwerp, advies en installatie van luchtverwarming. Later kwam hier centrale verwarming bij, hetgeen nu de hoofdactiviteit is.

Inmiddels is Harrewijn BV een allround installatiebedrijf wat zich zowel bezighoud met loodgieterswerk sanitair en verwarming. de laatste jaren pionier op het gebied van duurzame en energiebesparende systemen.

Vrijblijvend gesprek
Copyright © 2024 - Debion Energie