​​Fam. Baars te Meerkerk
Terug naar het overzicht

Fam. Baars te Meerkerk

Debion bio-energie biedt diverse duurzame oplossingen, duurzame energie is (reneweble energie) hernieuwbare energie.

Energie uit onuitputtelijke (aangroeiende) bronnen, zoals zon, water, wind en aardwarmte. Zo richt Debion bio-energie zich in het bijzonder op energie uit zon en natuurproducten zoals, houtblokken, houtsnippers, houtpellets en houtafval producten uit de houtverwerkende industrie. Aangroeiende onuitputtelijke brandstoffen!

Iedereen kent de houtkachel in de huiskamer, deze biedt naast lekkere warmte ook een gezellig vuur. Maar Debion bio-energie gaat nog een stapje verder, en biedt naast de welbekende houtkachel, ook mogelijkheden om deze kachel te koppelen op uw centrale verwarming. Zo is niet alleen de ruimte verwarmd waarin de kachel staat opgesteld, maar ook andere vertrekken. Een andere mogelijkheid is een volautomatische houtvergassingsketel voor de centrale verwarming en warm tapwater.

Met zonne-energie of een houtverwarmingsinstallatie bent u onafhankelijk van fossiele-brandstoffen als aardgas, stookolie of propaangas, en u kunt fors besparen op uw energierekening!

Op deze fotos ziet u de platdak opstelling bij de fam. Baars te Meerkerk. Hier plaatsten wij 20 panelen op een ballastarm platdak. Hierbij werden de montagesysteem strak afgewerkt met kappen om windinvloeden te beperken. bovendien esthetisch verantwoord! 


Meer informatie?

Andere referenties

Veehouderij fa. Hooijer

In Ophemert midden in de Betuwe runt de familie Hooijer een gemengd veehouderij bedrijf, met zowel melkvee...


Ophemert Lees verder

Natuur kampeer terrein de Knotwilg

Gelegen midden in het natuurgebied de Brabantse Biesbosch nabij Werkendam, waar temidden een enorme variatie...


Werkendam Lees verder