​​Fam. Baars te Meerkerk
Terug naar het overzicht

Fam. Baars te Meerkerk

Debion bio-energie biedt diverse duurzame oplossingen, duurzame energie is (reneweble energie) hernieuwbare energie.

Energie uit onuitputtelijke (aangroeiende) bronnen, zoals zon, water, wind en aardwarmte. Zo richt Debion bio-energie zich in het bijzonder op energie uit zon en natuurproducten zoals, houtblokken, houtsnippers, houtpellets en houtafval producten uit de houtverwerkende industrie. Aangroeiende onuitputtelijke brandstoffen!

Iedereen kent de houtkachel in de huiskamer, deze biedt naast lekkere warmte ook een gezellig vuur. Maar Debion bio-energie gaat nog een stapje verder, en biedt naast de welbekende houtkachel, ook mogelijkheden om deze kachel te koppelen op uw centrale verwarming. Zo is niet alleen de ruimte verwarmd waarin de kachel staat opgesteld, maar ook andere vertrekken. Een andere mogelijkheid is een volautomatische houtvergassingsketel voor de centrale verwarming en warm tapwater.

Met zonne-energie of een houtverwarmingsinstallatie bent u onafhankelijk van fossiele-brandstoffen als aardgas, stookolie of propaangas, en u kunt fors besparen op uw energierekening!

Op deze fotos ziet u de platdak opstelling bij de fam. Baars te Meerkerk. Hier plaatsten wij 20 panelen op een ballastarm platdak. Hierbij werden de montagesysteem strak afgewerkt met kappen om windinvloeden te beperken. bovendien esthetisch verantwoord! 


Meer informatie?

Andere referenties

Fam. de Boer

In Goudriaan hebben wij bij Fam. de Boer 14 300wp panelen op het woonhuis gemonteerd icm een Sma omvormer....


Goudriaan Lees verder

Fam. van Erkel

22 panelen in een oost-west opstellingzorgen er voor dat verspreid over de dag zonnestroom wordt opgewekt bij...


Langerak Lees verder