​​Gebr. Korevaar Brandwijksedijk
Terug naar het overzicht

401 Zonnepanelen hoeve Gijbeland

Hoeve Gijbeland is een gemengd veehouderij bedrijf met zowel en melkvee als een varkenshouderij tak. Tevens wordt er op hoeve Gijbeland Boerenkaas gemaakt. Kortom veel bedrijvigheid op deze boerderij die gerund wordt door de gebr. Arie en Theo Korevaar. Deze werkzaamheden gaan gepaard met een behoorlijke energiebehoefte en er word dan ook er heel wat kWh. aan elektra gebruikt.
Al een tijdje waren de gebr. Korevaar opzoek naar een alternatief voor deze energiebehoefte en uiteindelijk hebben ze besloten de volledige energiebehoefte zelf te gaan opwekken door middel van zonnepanelen.
 
Wij ontwierpen en realiseerden deze installatie met uiteindelijk 401 zonnepanelen verdeeld over 3 daken. In totaal 4 omvormers en een systeem met dynamische vermogens regeling zorgen voor een stabiele en evenwichtige installatie waarbij voorzien wordt in de volledige energiebehoefte van hoeve Gijbeland. Ook deze installatie wordt bewaakt via internet zodat alle apparatuur up to date blijft en in geval van calamiteit er direct een signaal gaat naar installateur en gebruiker.
 
Met deze kwalitatief hoogwaardige installatie is de fam. Korevaar klaar voor de toekomst en zet een enorme stap richting een energieneutrale zuivelketen.


Meer informatie?

Andere referenties

1000 panelen bij fruitteeltbedrijf Bouwmeester

Het mooie voorjaar van 2019 stelde ons in staat direct enkele grotere projecten op te pakken en af te ronden....


Tienhoven Lees verder

Begraafplaats Giessenburg

Op de begraafplaats aan de A.M.A. Van Langeraadsweg in Giessenburg is geen aansluiting op het...


Giessenburg Lees verder