​​Natuur kampeer terrein de Knotwilg
Terug naar het overzicht

Natuur kampeer terrein de Knotwilg

Gelegen midden in het natuurgebied de Brabantse Biesbosch nabij Werkendam, waar temidden een enorme variatie aan fauna en flora. Een Natuurkampeerterrein met een open karakter geheel opgaand in de natuur. Het terrein ligt aan open water met een prachtig uitzicht en u kunt er heerlijk kamperen met tent, camper of caravan. Voor de avonden is er een gezellige vuurplaats voor de liefhebber.

De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, te fietsen en te varen. Tevens kunt u genieten van de weidsheid en de rust. Het gebied is erg in trek bij vogelliefhebbers, omdat er vele bijzondere soorten in grote aantallen aanwezig zijn, van de zeearend tot het ijsvogeltje. Wij hebben het natuurkampeerterrein voorzien van moderne (sanitaire) voorzieningen zoals; waterbesparende douches met zonneboiler, door middel van vacuüm buiscollectoren met een zeer hoog rendement en een boiler van maar liefst 1.000 liter. 

De stroomvoorziening wordt verzorgt door kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. tevens is Er is een helofytenfilter aangelegd voor het natuurlijk zuiveren van het afvalwater. Zo is de gehele installatie aangepast aan het natuurlijk karakter van het kampeerterrein en is er gebruik gemaakt van de meest moderne en milieu- ontlastende systemen! Duurzaam niet alleen in woord, maar ook daad!

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of één van de andere projecten? neem dan contact met ons op! en kom alles te weten over welke mogelijkheden er voor u toepasbaar zijn! Wilt u meer weten over kamperen bij "de Knotwilg": http://www.biesboschvakantie.nl/


Meer informatie?

Andere referenties

Fam Kool

Bij Familie Kool in Nieuwendijk hebben we 10 panelen rondom het dakraam geplaatst op het dak van de woning en...


Nieuwendijk Lees verder

Van der Leeden tweewielers Meerkerk

Met een zonnepanelen installatie van 89 panelen is Van der Leeden tweewielers in Meerkerk zelfvoorzienend op...


Meerkerk Lees verder