​​Veehouderij fa. Hooijer
Terug naar het overzicht

Veehouderij fa. Hooijer

In Ophemert midden in de Betuwe runt de familie Hooijer een gemengd veehouderij bedrijf, met zowel melkvee als een vleesvee tak. Tevens houd dit familiebedrijf zich bezig met de verkoop van Betuws boerderijvlees onder de merknaam 'Bommelbeef' worden rundvleespakketten aangeboden van eigen dieren die worden gevoed met voer van eigen land en grazen op de uiterwaarden van de Waal.  Puur en eerlijk vlees geproduceerd met respect voor dier en natuur.
 
Op één van de stallen van de "Wilhelminahoeve", (de naam van de boerderij van de fam. Hooijer) lag een Asbest dak. De subsidieregeling;  "Asbest eraf, Zonnepanelen erop"
Was voor de fam. Hooijer aanleiding om het Asbest dak te laten saneren en vervangen voor een nieuw dak met zonnepanelen.
 
In overleg met deze agrarische ondernemers in Ophemert hebben wij het energieverbruik in kaart gebracht en een installatie ontworpen met in totaal 353 panelen.
Deze panelen zijn geplaatst op diverse daken op zowel de oost als de west kant van de boerderij waardoor er een balans ontstaat in de belasting van het stroomnet en over de gehele dag energie wordt opgewekt.
 
Met deze kwalitatief hoogwaardige PV- installatie is veehouderij fam. Hooijer in Ophemert zelfvoorzienend op gebied van elektra en klaar voor een duurzame toekomst!
 
www.bommelbeef.nl


Meer informatie?

Andere referenties

Fam. van Erkel

22 panelen in een oost-west opstellingzorgen er voor dat verspreid over de dag zonnestroom wordt opgewekt bij...


Langerak Lees verder

Fam. de Boer

In Goudriaan hebben wij bij Fam. de Boer 14 300wp panelen op het woonhuis gemonteerd icm een Sma omvormer....


Goudriaan Lees verder