Goed onderhoud is van levensbelang voor uw (cv.) installatie

Collectief onderhoudssysteem voor gasgestookte toestellen.

De onderhoud omvat per toestel een grondige reiniging en inspectiebeurt, waarbij tevens de juiste afstellingen met behulp van geavanceerde instrumenten nauwkeurig worden gecontroleerd en zonodig gecorrigeerd, zodat betrouwbaar functioneren zoveel mogelijk wordt bevorderd.

Wanneer uw combiketel in ons systeem is ingevoerd voor deelname aan het collectief jaarlijks onderhoud hoeft u er zelf niet meer aan te denken. Er wordt ca. twee weken van tevoren een kaartje verstuurd met de datum waarop wij langskomen. Komt de datum niet uit: even bellen.

Bij deelname aan het collectief onderhoud zijn geen voorrijkosten verbonden. De tarieven zijn afhankelijk van uw regio. 

Er kan ook gekozen worden voor een all-in contract, het zg. VNI-contract (zie www.uneto-vni.nl). Dit contract omvat naast het jaarlijks onderhoud het gratis herstellen van storingen, waarbij alleen de vervangen onderdelen worden doorberekend. 

Het contract is per jaar opzegbaar. Het tarief is per regio verschillend.

AANMELDEN

Graag bieden wij onze diensten bij u aan en u kunt deze aanvragen door het invullen van het contactformulier onderaan deze pagina of via info@harrewijnbv.nl. Van toepassing zijn de Algemene voorwaarden voor onderhouds- en service abonnementen voor woninginstallaties. Zie www.uneto-vni.nl.

Als er vragen zijn over het onderhoud of over hoe we u op een andere manier van dienst kunnen zijn, dan horen wij dat graag!

Vrijblijvend gesprek
Copyright © 2024 - Debion Energie